فلسفه نذری دادن در ماه محرم  _ پختن غذای نذری در ماه محرم یا غذای محرم یکی از سنت‌های زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است. در این ایام، افراد به صورت گروهی در هیئت‌ها و مساجد و حتی حیاط منازل به پخت غذای محرم مشغول می‌شوند. از جمله مشهورترین انواع غذای نذری یا غذای محرم می‌توان به خورشت قیمه، قورمه سبزی، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ، پخت انواع حلیم، آش، شله زرد و حلوا اشاره کرد.

پخت غذای نذری به صورت دسته جمعی یکی از زیبایی‌های این ایام است که این وظیفه سخت و مهم معمولا به عهده مردان خانواده و یا آشپزهای ماهر و باتجربه است. اما بعد از پخت آن نوبت به ن خوش‌ذوق و هنرمند ایرانی می‌رسد که با خلاقیت و ظرافت، به تزیین غذای محرم و تزیین غذای نذری مشغول می‌شوند تا آنچه با زحمت و با نیت پاک تهیه شده، با بهترین شکل ممکن به دست عزادران حسینی برسد.

رادیو بدن ۹۰

در این برنامه از رادیو بدن به اهمیت پرداختن به فلسفه نذری دادن در ماه محرم می پردازیم. همراه من علیرضا آزاد ، مدیر سایت مدیریت استراتژیک بدن باشید


مدیریت بدن نذری ,محرم ,غذای ,دادن ,فلسفه ,غذای نذری ,فلسفه نذری ,غذای محرم ,نذری دادن ,تزیین غذای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نوتار yBlogww shop ارزان ترین فروشگاه اینترنتی دانلود تولیدکننده گریتینگ گالوانیزه 09189880073 نرم افزار رایگان ادیت اکسپرتس TVmostanad|بزرگترین آرشیو مستند به زبان فارسی